Lysthuset

Jim Swann

Stilling: Pedagogisk leder

Jim er nyutdannet barnehagelærer med mange års fartstid i barnehage. Han startet her sommeren 2015. Jim er en munter person som gjerne tar frem gitaren. Hører du gitarspill er gjerne Jim i nærheten.

Silje Aanes Egeberg

Stilling: Pedagogisk leder

Silje er i tillegg til stilling som pedagogisk leder også styrerassistent og stepper inn dersom daglig leder ikke er tilstede. Hun er en sporty og aktiv jente. Du finner henne i Lysthuset der hun med sitt blide og omsorgsfulle vesen gjør hverdagen fin for de minste i barnehagen.

Hilde Lukkassen

Stilling: Barnehagelærer

Hilde har jobbet i NRK-barnehagen siden høsten 2009, men har lang erfaring fra barnehage. Med sitt muntre vesen bidrar hun til varierte aktiviteter innenfor drama, fortelling og uteliv.

Mia Lindberg Jørgensen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mia har jobbet i NRK-barnehagen siden høsten 2009. Etter et par år på lærerhøgskolen valgte hun heller barnehage. Mia jobber sammen med 2 åringene og bidrar med mange varierte og morsomme aktiviteter.

Mina Rype Stokke

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mina finner du sammen de minste barna. Hun bidrar til å skape en harmonisk og munter stemning på avdelingen. Mina er utdannet innenfor drama/teater og bidrar med morsomme dramaaktiviteter med barna.

Susanne Mellbye

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Susanne har jobbet i barnehagen siden høsten 2009. Du finner henne sammen med 2 åringene der hun bidrar med sin fine humor og sin kunnskap innenfor teaterfaget.

Martin Skjold

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Martin har musikkutdannelse og har hovedansvar for musikkarbeidet i Veksthuset der han bidrar med gitarspill og musikkglede.Han har bred erfaring med barn og musikk.

Anja Malec

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anja startet i barnehagen våren 2015. Hun er utdannet innenfor film og animasjon og er sammen med Ilya en viktig brikke i IKT- arbeidet i barnehagen.

Veksthuset

Anne Rømcke

Stilling: Pedagogisk leder

Anne er en av de som har jobbet lengst i NRK barnehagen. Hun elsker forming og i sin kreativitet har hun mange varierte aktiviteter med barna der de sammen utsmykker hvite vegger på Veksthuset.

Susan Kesti

Stilling: Pedagogisk leder

Susan startet å jobbe her i august 2014. Hun er en aktiv og sprudlende jente med en smittende latter. Hun har fordypning i drama og bidrar gjerne med morsomme dramaaktiviteter.

Pernille Skaadel

Stilling: Barnehagelærer

Pernille er en av de som har jobbet lengst i barnehagen. Pernille finner du ofte ute og i grillhytta vår, der hun muntert bidrar til at barna får allsidige og morsomme utelivsopplevelser.

Eva Granum

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Eva startet i NRK-barnehagen høsten 2011. Hun har jobbet med de minste barna frem til høsten 2017. Nå er hun å finne på Veksthuset der hun bidrar med mye omsorg slik at barna har en trygg og god hverdag, gjerne ispedd sansetrening og formingsaktiviteter.

Ilya Badulin

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ilya startet på Veksthuset i januar 2015, men han har vært vikar i barnehagen tidligere. Han sitter inne med kunnskap innenfor film og animasjon og er en viktig brikke i IKT arbeidet i barnehagen.

Anton Brandth

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anton startet her høsten 2015. Han er en sprudlende og utadvendt person med flotte fortelleregenskaper. Du finner ham derfor ofte omkretset av barn som elsker historiefortellingene hans.

Andre ansatte

Anne Jørgensen

Stilling: Daglig leder

Anne startet i NRK-barnehagen høsten 2009. Hun har lang erfaring fra barnehage og har siden 2001 jobbet som daglig leder i barnehage.

Andre Dølvik-Borgen

Stilling: Kokk

Andre er utdannet kokk og legger sin flid i å lage næringsrik og velsmakende mat til barna. Han har bred erfaring fra kokkeyrket.